Menu Sluiten

Sinterklaas Poppenkast

Kom je ook?

27 november 13.00 uur en 15.00 uur

Praktische informatie:
Er is per voorstelling een maximale capaciteit van 150 kinderen en 36 ouders. Dit laatste heeft te maken met het hanteren van de 1,5 meter afstand voor iedereen boven de 13 jaar. Toegang is alleen met een geldig ticket, zowel voor kinderen als voor ouders. VOL = VOL.

Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om naar de voorstelling te komen en de capaciteit voor ouders beperkt is, vragen wij je om het volgende te overwegen:

  • als je kind al wat zelfstandiger is dan zou je je kind alleen kunnen brengen/halen bij De Schans zodat je zelf geen ouderticket nodig hebt. Eventueel kan een oudere broer/zus (t/m 12 jaar) je kind begeleiden tijdens de voorstelling?
  • wanneer je als ouder wél bij de voorstelling aanwezig wilt zijn, probeer dan om minimaal twee maar liever meer kinderen mee te nemen. Er zijn vast vriendjes, klasgenootjes en buurtkindjes die het ook leuk vinden om mee te gaan naar de poppenkast.

Omdat deze activiteit is bedoeld voor kinderen uit onze wijk behouden wij het recht om kinderen van buiten de wijk te weigeren en de bestelde tickets te annuleren.

Coronamaatregelen*: We willen allemaal veilig genieten van de voorstelling. We vragen iedereen van 13 jaar en ouder om een coronatoegangsbewijs en controleren het identiteitsbewijs. Iedereen vanaf 13 jaar krijgt een vaste zitplaats. Het mondkapje mag af als je op de stoel zit.
*Uiteraard vinden de voorstellingen alleen plaats als de dan geldende coronamaatregelen het toelaten.

Lees de informatie hierboven goed voordat je registreert!

Klik hier voor de kaartjes voor de voorstelling van 13.00 uur.

Klik hier voor de kaartjes voor de voorstelling van 15.00 uur.

inschrijven www.maaspoortkids.nl

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *