Wanneer:
5 februari 2020 @ 2:00 pm
2020-02-05T14:00:00+01:00
2020-02-05T14:15:00+01:00
Waar:
SCC De Schans
Troelstradreef 160
's-Hertogenbosch
Contact:

De gratis Cloud(‘s)???

Het begon meteen kriebelen toen we deze presentatie mogelijkheid onder ogen kregen en barstte we weer van de ideeën om een programma neer te zetten, dat dieper op het onderwerp ingaat en dat vooral elke keer weer gevoed wordt door uw vraag: “Hoe zit dat nou eigenlijk, is het wel veilig”??
Een voorbeeld.

De Google Cloud; min of meer maken we er al onbewust gebruik van, b.v. als we van Google Mail gebruik maken, want waar denkt u dan dat uw inlog gegevens zijn opgeslagen…… juist ja, de Cloud! Alle Android smartphones, (ongeveer 1,75 miljard we kijken niet op een meer of minder), en hun gegevens staan eveneens daar opgeslagen. Een Data goudmijn, want Android is van Google. Dan krijgt u ook nog eens heel verleidelijk, afhankelijk van uw provider, 2 tot 15 Gbit gratis opslagruimte aangeboden in de Cloud, als u daar gebruik van maakt is dat wel lekker, want u bespaart bij uw eigen computer ruimte op de harde schijf en dat kan een prijsvoordeel opleveren bij aanschaf van een nieuw device. Alleen stellen wij altijd elke keer weer de vraag; hoe veilig is dat nou allemaal en zijn er alternatieven?? Ja ja die zijn er!!

Nu gaan we even een ogenblik de zeer belangrijke veiligheid vergeten en stellen we de vraag, zijn er ook voordelen aan die Clouds?

Jazeker wel, maar heeft u daar iets aan? Nou…?

We gaan het u uitleggen op………………..

Woensdagmiddag 5 Februari om 14:00
met de presentatie;

De Cloud (‘s)