Menu Sluiten

Afsluiting Maand van de Mantelzorg

November heeft in het teken gestaan van de Maand van de Mantelzorg. Meer dan 450 Bossche mantelzorgers, onder wie ook een behoorlijk aantal uit de Maaspoort, hebben deelgenomen aan 45 activiteiten, georganiseerd door Mantelzorg Farent.

Zaterdag 30 november is de afsluiting van deze verwenmaand met een meet-up ‘Moeder aan de Lijn’ in het Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch.

Deze bijeenkomst begint om 14.00 uur en is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Om 16.00 uur sluiten we deze bijeenkomst af met een hapje en een drankje. Tijdens deze meet-up gaan we onder leiding van Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nou je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is. Hoe doe jij dat, waarom en wat betekent het voor jouw leven? Wat heb je nodig, en wie kunnen jou daarbij helpen? En andersom: wie kun jij inspireren met jouw kennis en ervaringen? Jonge mantelzorgers van Vanzelfsprekend!? Eveliene Pas & Boaz Tooren, verzorgen het muzikale intermezzo.

Aanmelden kan via mantelzorg@farent.nl/ 073 – 206 88 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *