Menu Sluiten

Babbeltrucs……,

wie trapt er in……???

Ouderen voor Ouderen in Maaspoort

Uitnodiging

Op donderdag 6 oktober 2022 vanaf 15.00 uur organiseert de Stichting Ouderen voor Ouderen in Maaspoort een bijeenkomst met als thema: Let op voor wie u open doet!

Steeds vaker vernemen we via de media over zogenaamde babbeltrucs. Op zich betrouwbaar overkomende personen, vaak ook nog net in het pak, proberen met een geloofwaardig verhaal zich kostbaarheden zoals  sierraden, geld, bankpas en/of pincode toe te eigenen.

Een viertal spelers geeft voorlichting, ze werken of hebben bij de politie gewerkt. Middels live gespeelde voorbeelden wordt kenbaar gemaakt hoe criminelen te werk gaan. Ondanks dat het om een serieus onderwerp gaat, wordt het op een komische en ludieke manier gebracht door een team van de Stichting Gezondheid en Welzijn uit Waalwijk. De 84-jarige Mevr. de Bruin doet alles in het dialect, zo dat het op een zeer duidelijke manier blijft hangen en ondanks de ernst van deze voorbeelden men met een lach naar huis gaat. Het team wat deze voorstellingen presenteert kwam eerder al onder de aandacht bij het t.v. programma  OPGELICHT.

Plaats van samenkomst is Sociaal Cultureel Centrum De Schans. Na afloop gebruiken we  gezamenlijke een drankje. Het aantal deelnemers is maximaal 35. Van u wordt een bijdrage gevraagd van € 8,=. Bent u geïnteresseerd om aan deze activiteit deel te nemen, meldt u zich eerst vóór 24 september a.s. aan als deelnemer bij Henny Sterken, e-mail Hennysterken@loeve.org of tel. 06-44914860 en maakt u vervolgens € 8,= over op rekening NL78INGB0690952120 t.n.v. W. van Loo onder vermelding van OvO-Babbels.  Alle aangemelde deelnemers ontvangen een schriftelijke bevestiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *