Vrijwilliger gezocht bij dierenparkje De Saren

Ben je 18 jaar of ouder en vind je het fijn om buiten tussen de dieren te zijn? En heb je wel wat tijd over? Ga dan aan de slag als vrijwilliger bij dierenpark De Saren in het verlengde van de Aalstweg in Maaspoort. Vrijwilliger zijn is een leuke vrijetijdsbesteding,...

Lees meer

‘Jeukrupsen verdwijnen waar nestkastjes verschijnen’

Ter bestrijding van eikenprocessierupsen is de gemeente op initiatief van de Wijkraad in de Maaspoort begonnen met het plaatsen van mezenkastjes. Die vogels zijn namelijk de grootste natuurlijke vijand van de processierups. Ook jij kan daar aan meewerken.

Lees meer

Oud-voorzitter Leo van Balen overleden

Leo van Balen, oud-voorzitter van de Wijkraad Maaspoort, is zaterdag 30 november in het Jeroen Bosch ziekenhuis overleden. Leo was zeer betrokken bij het wel en wee van de wijk. Zo was hij initiatiefnemer en uitvoerder van De Eettafel, een dinerproject voor eenzame ouderen op woensdagavond en tijdens de feestdagen.

Lees meer

Afsluiting Maand van de Mantelzorg

Farent sluit zaterdag 30 november de Maand van de Mantelzorg af. Ook mantelzorgers uit de Maaspoort zijn dan welkom in Theater aan de Parade voor een gezellig samenzijn.

Lees meer

Antwoordenboek Wijkkwis beschikbaar

De Wijkkwis 2019 zit erop. De organisatie gaat in 2020 voor een tweede editie. Is het ook iets voor jou? Bekijk het antwoordenboek van de editie van dit jaar en je krijgt een prima beeld van de Wijkkwis.

Lees meer

Uitnodiging Vrijwilligersbijeenkomst Maaspoort

Wijkraad Maaspoort houdt opnieuw een vrijwilligersbijeenkomst voor alle vrijwilligers die in onze wijk werkzaam zijn. Dus ook voor hen die elders wonen, maar actief zijn in Maaspoort. De bijeenkomst is op 14 december vanaf 19 uur in SCC De Schans,

Lees meer

Succesvolle Eerste Wijkkwis Maaspoort

Zaterdag 2 november zijn in SCC De Schans de prijzen uitgereikt voor de eerste Wijkkwis Maaspoort, die op 12 oktober met 18 teams en ruim 150 deelnemers een groot succes was. Een groot deel van hen was in De Schans bijeen voor een gezellige terugblik, prijsuitreikingen en praten over een vervolg, wat er ook zeker komt.

Lees meer