Sportcentre Reflex steekt online hand uit naar jeugd

Sportcentre Reflex maakt van de nood een deugd. Tijdens de kerstvakantie waarin sportscholen vanwege de lockdown gesloten blijven, biedt de sportschool aan leden maar ook aan jongeren (aan hen ter kennismaking) zelfs gratis online fitnesslessen aan.

Lees meer

Vuurwerk afsteken? Maak een verstandige keuze

Er is al veel vuurwerkoverlast in Maaspoort. De gemeente is een videocampagne begonnen om jongeren er op te wijzen, dat ze een keuze hebben. Geld uitgeven aan iets wat grote risico’s met zich meebrengt en een pakkans door de politie, of geld uitgeven aan iets leuks waar je langere tijd iets aan hebt.

Lees meer

Illegaal vuurwerk in Maaspoort

Ook in Maaspoort wordt nu al op vrij grote schaal het illegaal afsteken van vuurwerk gemeld. Wees alert, kom zelf niet in actie wanneer je het signaleert en waarschuw de daarvoor verantwoordelijke instanties.

Lees meer

Digitale informatieavond windpark Rietvelden

De huidige planning is dat de bouw van Windpark De Rietvelden in ’s-Hertogenbosch medio januari 2021 begint. Daarom organiseren coöperatie Bossche Windmolen West (BWW) en duurzaam energiebedrijf Pure Energie een digitale informatieavond over de bouw van de vier...

Lees meer