Maaspoort Kids op weg naar landelijke faam?

Maaspoort Kids heeft de lokale 'meer dan handen' vrijwilligersprijs gewonnen. Wethouder Kâhya eerde vrijdag deze vrijwilligersorganisatie en reikte een cheque van € 1.000,- uit bij de grote wensboom op het binnenplein van winkelcentrum Maaspoort. Maaspoort Kids dingt...

Lees meer

Uitnodiging Vrijwilligers Maaspoort Kerstbijeenkomst

Wijkraad Maaspoort wil onze actieve wijkbewoners graag bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Wij nodigen alle vrijwilligers en eventuele partners daarom uit in SCC De Schans (Troelstradreef 160) op zaterdagavond 15 december a.s. vanaf 19:00 uur voor de...

Lees meer

Wijkraadbijeenkomst 15 november

De wijkraad komt op donderdag 15 november in een openbare zitting bijeen in SCC De Schans. Wethouder Mike van der Geld komt vertellen over de doelstellingen van de gemeente met betrekking tot duurzaamheid. Iedereen is welkom.

Lees meer

Spelletjesavond in De Schans

Op vrijdagavond 30 november is er een spelletjesavond in de foyer van SCC De Schans. De kosten bedragen 5 euro per persoon, maar dit is wel inclusief een kop koffie of thee of een frisdrank plus een borrelhapje.

Lees meer

Gezond Den Bosch in de Plek

Zondag 7 oktober is in de Plek op de Maaspoort Gezond Den Bosch. Een gezellig evenement waarop u op een prettige manier wordt voorgelicht over gezond leven. Naast de lezingen, informatiemarkt en (sport)kennismakingen waar Gezond Den Bosch om bekend staat, sluit het Jeroen Bosch Ziekenhuis aan met de Fittest en de Health Check Box.

Lees meer

Samen gezond koken

Samen gezond koken in SCC De Schans. Vanaf donderdag 27 september op acht achtereenvolgende donderdagen van 15:30 uur tot 18:30 uur.

Lees meer