Winnaars fotowedstrijd bekend

De fotowedstrijd van de coronazomer zit er op. De jury heeft de beste drie, allen gemaakt door vrouwen, aangewezen en Wijkraad-voorzitter Kees Hettinga heeft de prijzen inmiddels uitgereikt. In de ogen van de jury is een foto van Lehmler gemaakt vanaf de Noorderplas...

Lees meer

Prikpost JBZ keert terug naar de Schans

Goed nieuws voor veel (oudere) Maaspoorters. De prikpost van het JBZ keert terug in Sociaal Cultureel Centrum de Schans. Vanaf 12 oktober kun je daar weer terecht, maar alleen op afspraak. In het volledige artikel staat hoe.

Lees meer

Inbraakpreventie advies Maaspoort

Uit de resultaten van de wijkscan in Maaspoort/Engelen zijn een aantal onderwerpen naar voren gekomen waar extra aandacht aan moet worden besteed. Een van deze onderwerpen is woninginbraak. Vandaar nogmaals een bericht over de mogelijkheid voor gratis preventieadvies.

Lees meer

Voorzitter blikt trots terug op Summer Vibes

De Maaspoort Summer Vibes zitten er op. Zes dagen met zeventig kleinschalige activiteiten in de wijk. Het werd een groot succes. Enthousiaste reacties van deelnemers en organisatoren. De Wijkraad was samen met de Bewoners Advies Groep Maaspoort initiatiefnemer. Onze voorzitter blikt terug.

Lees meer

Maaspoort Summer Vibes

De Maaspoort Summer Vibes zijn al flink op gang. Het mede door de Wijkraad bedachte zomerfestijn slaat enorm aan in de wijk. Dat constateert ook vrijwilliger en veldmanager Cees van den Heuvel. “Er moet een vervolg komen.”

Lees meer