Uitnodiging Vrijwilligersbijeenkomst Maaspoort

Wijkraad Maaspoort houdt opnieuw een vrijwilligersbijeenkomst voor alle vrijwilligers die in onze wijk werkzaam zijn. Dus ook voor hen die elders wonen, maar actief zijn in Maaspoort. De bijeenkomst is op 14 december vanaf 19 uur in SCC De Schans,

Lees meer

Succesvolle Eerste Wijkkwis Maaspoort

Zaterdag 2 november zijn in SCC De Schans de prijzen uitgereikt voor de eerste Wijkkwis Maaspoort, die op 12 oktober met 18 teams en ruim 150 deelnemers een groot succes was. Een groot deel van hen was in De Schans bijeen voor een gezellige terugblik, prijsuitreikingen en praten over een vervolg, wat er ook zeker komt.

Lees meer

Nuttige wijkraadbijeenkomst met burgemeester

Wijkraad kijkt met tevredenheid terug op de openbare wijkraadbijeenkomst van 7 oktober 2019, waarin wijkbewoners in gesprek gingen met burgemeester Mikkers over veiligheid in de wijk. Over de vervolgstappen zullen wij later meer communiceren.

Lees meer

Maaspoort redt levens

De Maaspoort is door inzet van het wijkbudget nu AED (Automatische Externe Defibrillator) dekkend. Overal is binnen een straal van 500 meter een AED in de openbare ruimte bereikbaar.

Lees meer

Regentonactie gestart

Doe mee aan de regentonactie krijg in drie verschillende tuincentra in de regio ‘s-Hertogenbosch liefst 25 euro korting op zo’n ton.

Lees meer

Nieuwe inloopavond stankoverlast rioolzuivering

Er komt een nieuwe informatieavond over de aanhoudende stankoverlast van de rioolwaterzuivering aan de Treurenburg. Dinsdag 8 oktober is iedereen van harte welkom in de educatieruimte van de rioolzuivering aan Treurenburg.

Lees meer