Wijkraad initieert Maaspoort Summer Vibes

Wijkraad Maaspoort lanceert in augustus samen met de Bewoners Advies Groep een omvangrijk zomerprogramma onder de naam Maaspoort Summer Vibes. Liefst zeventig activiteiten op zes locaties in de wijk. Met een knipoog naar de Boulevard op de Parade en heel veel ruimte voor sport.

Lees meer

Wijkraad start Wijkkalender

De Wijkraad heeft nu een dynamische wijkkalender. Iedereen kan daar zonder tussenkomst van een redacteur zijn eigen evenement op plaatsen. Dat komt direct in beeld. Voorwaarde is wel dat het evenement in onze wijk plaats vindt.

Lees meer

Wijkraad wil herziening verhuizen bloedprikpost

Wijkraad Maaspoort heeft nogmaals bij het Jeroen Bosch ziekenhuis schriftelijk aangedrongen op herzienen van het besluit de bloedprikdienst in wijkcentrum SCC De Schans te verplaatsen naar Maaspoort Sport & Events. De Wijkraad wil haar standpunt graag toelichten in een gesprek met vertegenwoordigers van het JBZ.

Lees meer

Nieuwe fase aanpak stankoverlast rioolwaterzuivering

Waterschap Aa en Maas doet er alles aan de stankoverlast van de rioolwaterzuivering op Treurenburg zoveel mogelijk te beperken en in de nabije toekomst zelfs helemaal weg te werken. De omgevingsmanager van het Waterschap, Colette van den Elshout, informeerde ons over de huidige stand van zaken en de aanpak deze zomer.

Lees meer