Menu Sluiten

Bestuur van Jeugdwerk Maaspoort op het hakblok

De Wijkraad Maaspoort hekelt de manier waarop het Bossche college van B en W omgaat met stichting Jeugdwerk Maaspoort en wil graag te hulp schieten. “Er wordt vermoed dat hun houding er kennelijk op uit is om partijen op de knieën te krijgen.”

In een brief aan de Bossche gemeenteraad en het college laten wij wijkraad weten geluiden te horen dat inwoners uit de wijk ontevreden zijn over de gemeente. Wij vernemen signalen uit onze wijk dat de bestuurlijke en politieke houding van de wethouder niet goed valt bij de inwoners en er wordt vermoed dat uw houding er kennelijk op uit is om partijen op de knieën te krijgen.

De duimschroeven worden nog eens meer aangedraaid in plaats van oplossingsgericht te denken. Dit wordt ook zo gevoeld bij een claim van € 65.513,16 die wordt neergelegd bij de stichting Jeugdwerk Maaspoort. Een stichting die bestaat uit vrijwilligers!

Als wijkraad stellen wij voor om oplossingsgericht mee te denken om de ‘angels’ uit de relatie tussen de gemeente en de stichting te halen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *