Menu Sluiten

Cameraobservatie in- en uitgang fietstunnel A59 moet blijven bestaan!

Er is recent veel ophef ontstaan in de wijk Maaspoort over de cameraobservatie bij de fietstunnel onder de A59. De gemeente heeft zonder overleg met de wijkraad Maaspoort besloten om deze preventie camera’s per 1 januari 2024 buiten werking te stellen. In een later stadium laat de gemeente de apparatuur (camera’s en palen) aan de zijde van het Burgemeester van Zwietenpark definitief weghalen.

         De donkere en natte fietstunnel onder de A59 bij Klokkenlaan

De wijkraad heeft momenteel contact met verschillende medewerkers binnen de gemeente om deze cameraobservatie te laten bestaan. De Wijkraad is namelijk van mening dat deze camera’s de veiligheid en het gevoel van veiligheid waarborgen. Zodra er meer nieuws is over dit belangrijke item vernemen jullie dit van de Wijkraad Maaspoort.

2 reacties

  1. Willy Wartenberg

    Wanneer je mensen van de gemeente vraagt, dan is vanuit Maaspoort de route via de rompersebaan de meest logische naar t centrum ( oa door de Rotondes).
    Dat maakt de fietstunnel een onderdeel van de doorgaande fietsroute naar de stad. Dus deze actie vanuit de gemeente is veel te snel door de bocht.. Handhaven dus svp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *