Menu Sluiten

Dag van de Dialoog ook in Maaspoort

Op 6 en 8 november is de Dag van de Dialoog. In heel ‘s-Hertogenbosch worden tafels geplaatst waar iedereen met elkaar in dialoog kan gaan. Onderwerp is ‘Compassie’.

Nog nagenietend van een heerlijke warme zomer, is het tijd voor de Dag van de Dialoog. Dit jaar staat de Dag van de Dialoog op 6 en 8 november op de agenda. Vanuit de centrale gedachte “de Kunst van het Samenleven” is het thema dit jaar “Compassie”.

Op meer dan dertig verschillende locaties, met op 8 november ook aan de Hooipolder in de Maaspoort, gaan meer dan 200 Bosschenaren met elkaar in gesprek. Elke locatie heeft een dialoogtafel waar in kleine kring ervaringen, ideeën en dromen worden gedeeld.

Graag nodigen wij je ook dit jaar weer van harte uit om deel te nemen aan een dialoogtafel. De dialoogtafels staan verspreid over verschillende wijken en laten je kennismaken met bijzondere locaties.
Iedereen kan deelnemen: jong of oud, man of vrouw, allochtoon of autochtoon, student of gepensioneerd, ambtenaar of kunstenaar, burgemeester of imam. Iedereen is welkom en draagt bij aan de bijzondere variëteit aan de tafel.

Tijdens de dialoog maak je kennis met elkaar, deel je ervaringen, droom je over hoe je dingen graag ziet en kijken we hoe het uitvoerbaar is. Onder leiding van een getrainde gespreksleider ga je in gesprek met zes a zeven andere deelnemers.

De dialoogtafels staan verspreid over heel ’s-Hertogenbosch. De gesprekken duren 2 tot 2,5 uur. Tijdens de dialoog wordt een maaltijd geserveerd. De dialoog start om 18.00 uur en duurt tot 20.30 uur.

Kom aan tafel met onbekenden en wissel ideeën uit!

Meld je via de website www.s-hertogenboschindialoog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *