Menu Sluiten

Dit kan toch niet!

In ons vorige bericht meldden wij tevreden dat het afval bij d entree naar de uiterwaarden aan de Maasboulevard was opgeruimd, met de vraag hoe dit opruimen regelmatig kon worden opgepakt vanuit de gemeente.

Vandaag troffen wij een andere situatie aan.

Te zien is dat de plek waar de papieren afvalzakken hingen om te worden gebruikt, in brand was gestoken geweest. Kennelijk in de nacht van woensdag op donderdag j.l. De dader(s) ligt op het spreekwoordelijke kerkhof.

De kunststof afdekklep die de papieren tasjes afdekten was geheel verbrand en het opruimen van de verbrande restanten de oorzaak van het extra werken door de WEENERgroep.

Het is voor ons als Wijkraad Maaspoort onverteerbaar dat de eigendommen van de samenwerkende partijen bij de entree van de Maasboulevaard naar de uiterwaarden in de brand worden gestoken.

De vrije toegang tot de uiterwaarden om te recreëren komt hierdoor onder druk  te staan en dat afsluiting tot de toegangen dreigt. Het is ons belastinggeld en onze gezamenlijke vrijheid dat door de brandstichters geweld werd aangedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *