Menu Sluiten

Drive In Bioscoop in Maaspoort

Beste Maaspoorter,

VAKANTIE TIP!

Leuk nieuws, Drive In Bioscoop Den Bosch nodigt jullie uit voor een GRATIS Drive In Bioscoop gericht op gezinnen/kinderen.

Zij draaien op zaterdag 31 juli om 15:30 uur een NL gesproken animatiefilm. Met je eigen auto kun je coronaproof deze film ervaren op het mega led scherm. Het geluid zal via je autoradio de auto binnen knallen en kun je deze zo hard zetten als jezelf wilt. Het evenement vindt plaats op het parkeerterrein van café Treurenburg in onze wijk de Maaspoort.

Er zijn maximaal 70 autotickets beschikbaar dus wees er snel bij want op = op! Je bepaalt zelf met hoeveel personen je in een auto komt, de beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Hierbij is het wel je eigen verantwoordelijkheid om de geldende corona maatregelen in acht te nemen.

Hieronder de instructie om een GRATIS autoticket aan te schaffen:

1. Ga naar de website https://www.driveinbioscoopdenbosch.nl/zomer2021 en klik op de button tickets bestellen.
2. Vul onder de te kiezen tickets eerst de volgende actiecode in FREELIONKING (max. voor 1 autoticket geldig!)
3. Kies 1 ticket voor de film van 15.30 uur (het ticket is nu “GRATIS”)
4. Rond het bestelproces af en je krijgt je bestelde ticket via e-mail toegestuurd.

Op je ticket staan de instructies en huisregels. De wachtrij is vanaf 15:00 geopend en te bereiken via Titaniumlaan 10. Volg de pijlen tot je ontvangen wordt door de organisatie. Bij de ingang van het terrein dien je het ticket te laten zien (print of via mobiel) en zal deze worden gescand voor toegang.

Op het evenemententerrein is het WEL toegestaan zelf drinken en versnaperingen mee te nemen. Let op! Alcoholische dranken zijn niet toegestaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om voorafgaand of na afloop van de film iets te eten of te drinken bij café restaurant Treurenburg (géén afhaal!).

Wij hopen jullie hiermee een leuke activiteit te bieden en zien jullie graag tijdens De Drive In Bioscoop Den Bosch! Deze gratis activiteit wordt mogelijk gemaakt door de gemeente ‘s-Hertogenbosch en de BAG maaspoort.


Met vriendelijke filmgroet,

Team Drive In Bioscoop Den Bosch


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *