Menu Sluiten

Eerste BuurtSchoon Actie Maaspoort groot succes!

BuurtSchoon Actie wijkraad Maaspoort d.d. 4 november 2023.

Zaterdagmorgen 4 november 2023 vroeg uit de veren voor de BuurtSchoon Actie van de Wijkraad Maaspoort en op naar De Schans voor de start. Het weer was ons goed gezind en er was een prachtige opkomst van 20 personen waaronder vijf dappere Maaspoort Kids.

Onze coördinator Jan Pieter had een mooie route uitgezet en vol goede moed zijn wij van start gegaan. Alle soorten afval hebben wij geraapt waarbij wij soms verbaasd waren wat wij zoal tegen zijn gekomen. Een kort overzicht van het ingezamelde afval. Bier- en wijnflessen, jassen, handdoeken, 3 paar sokken, een boekenplank, een lachgas cilinder, plastic, zelfs een kentekenplaat en natuurlijk veel papier.

De sigarettenpeuken werden apart ingezameld in verband met de giftige samenstelling. Na twee á drie uurtjes te hebben geraapt, werden wij in De Schans ontvangen voor een heerlijke lunch en werd er gezellig nagepraat. Al met al een geslaagde morgen die voor herhaling vatbaar is. Wij nodigen eenieder dan ook graag uit voor de volgende BuurtSchoon Actie deze staat gepland op zaterdag 3 februari 2024. Graag zien wij u dan ook.

Aan alle deelnemers van de BuurtSchoon Actie, nogmaals hartelijk dank voor de inzet.

Namens de commissie zwerfafval Wijkraad Maaspoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *