Menu Sluiten

Enquête nieuwe bomen Van Zwietenpark

De opknapbeurt voor het Van Zwietenpark vordert. Er zijn paden verlegd en hersteld en er zijn bomen gekapt. Nu vindt de gemeente het tijd om samen met bewoners van Maaspoort na te denken over het herplanten van bomen. De gemeente ‘s-Hertogenbosch gaat nog dit jaar meer dan 60 nieuwe bomen planten in het Van Zwietenpark. De komende tijd wil de gemeente samen met bewoners uit Maaspoort werken aan het ontwerp van dit bomenplan. Fijn als u even de tijd wilt nemen om de online enquête in te vullen. Deze kunt u vinden op www.s-hertogenbosch.nl/vanzwietenpark. De gemeente verzoekt u vriendelijk deze vóór maandag 27 mei aanstaande toe te sturen naar openbareruimte@s-hertogenbosch.nl.

Ongeveer 300 direct omwonenden van het park hebben al een brief ontvangen met een verwijzing naar de enquête op de website van de gemeente.

Hoe ziet het vervolgtraject eruit?
Het voorstel voor het bomenplan presenteert de gemeente op dinsdag 25 juni tijdens een inloopbijeenkomst in Maaspoort Sports & Events. Hierover ontvangt u in juni nog een bericht. Daar zijn alle bewoners van Maaspoort van harte welkom om hun reactie te geven. Na deze bijeenkomst volgen waar nodig nog aanpassingen. Eind juni komt er dan een definitief bomenplan. Zodat daarna de bomen besteld worden en nog voor het einde van het jaar de nieuwe bomen de grond in kunnen.

Invullen enquête
De enquête kunt u digitaal invullen. U hoeft deze dus niet eerst te printen. Zodra u op een invulvakje klikt verschijnt er een vinkje of een cursor. Er is ook ruimte om opmerkingen te typen. Na het invullen slaat u de enquête op uw computer op. Nogmaals, stuur de ingevulde enquête vervolgens als bijlage in een e-mail vóór 27 mei naar openbareruimte@s-hertogenbosch.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *