Menu Sluiten

DE WEG VINDEN IN ZORGLAND

DE WEG VINDEN IN ZORGLAND

Lezing voor mantelzorgers op 25 oktober

Hoe vind je als mantelzorger de weg in zorgland? Daarover gaat de lezing die Mantelzorg Farent op maandag 25 oktober van 19.00 tot 21.00 uur voor mantelzorgers organiseert in Ons Trefpunt, Sint Jozefstraat in Rosmalen. De gratis lezing wordt begeleid door consulenten van Mantelzorg Farent in samenwerking met een praktijkondersteuner van een huisarts.

De meeste mantelzorgers vinden het heel natuurlijk en vanzelfsprekend om voor hun naaste te zorgen en (h)erkennen zichzelf niet als mantelzorger. Zij zorgen uit liefde, vanzelfsprekendheid of genegenheid. Toch is het heel bijzonder wat zij doen en het kan emotioneel en lichamelijk intensief zijn.  

Bij veel mantelzorgers sluipt overbelasting erin. Naast de zorg die mantelzorgers op zich nemen, krijgen zij ook te maken met een ingewikkeld stelsel van regelingen en voorzieningen, waarin men moeilijk de weg kan vinden. Het langer thuis blijven wonen en de vergrijzing speelt hierin een grote rol.  Maar hoe vind je als mantelzorger de weg in zorgland? We gaan de (on)mogelijkheden samen op een rij zetten tijdens deze lezing.

 

Aanmelden kan via mantelzorg@farent.nl of via 073 206 88 00

Datum

25 okt 2021
Expired!

Tijd

19:00 - 21:00

Kosten

Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *