Menu Sluiten

Maaspoort Summer Vibes

Maaspoort Summer Vibes

Zo heet het zomerprogramma dat in twee lange weekeinden in augustus wordt georganiseerd voor de bewoners van de wijk Maaspoort. Op het programma staan ruim zeventig kleinschalige activiteiten op zes verschillende locaties. Het gaat om o.a. om sport en beweging, muziek, zang, dans, hobby, creatief bezig zijn, leren, verkennen, maar ook ontspannen en verbinden en daarnaast zijn er vanzelfsprekend verschillende activiteiten voor kinderen.

Initiatiefnemers  zijn Wijkraad Maaspoort en de Bewoners Advies Groep Maaspoort. “We willen bewoners die vanwege de coronacrisis dit jaar niet met vakantie gaan iets leuks bieden en aan de andere kant verenigingen en zelfstandigen een steuntje in de rug geven”, zegt wijkraadvoorzitter Kees Hettinga. “Iedereen die hier iets organiseert, krijgt 150 euro per activiteit met een maximum van zes activiteiten. Een gebaar, zeker in moreel opzicht. Aan de andere kant is het verbindende effect van Maaspoort Summer Vibes niet te onderschatten. En aan verbinding hebben veel mensen nu echt behoefte.”

De zes locaties van de Maaspoort Summer Vibes zijn het Burgemeester Van Zwietenpark, de Maasoevers vanaf de spoorbrug bij Treurenburg, het sportspeelpark nabij basisschool ’t Schrijverke, het speelpark naast basisscholen Merlijn en De Bron, het voetbal-veld het Gele Plein aan Eemland/Landstrekenlaan en het Sociaal Cultureel Centrum De Schans.

Kijk voor meer informatie en het hele programma op:

https://www.maaspoortsummervibes.nl/programma/

https://www.facebook.com/maaspoortsummervibes

 

 

Datum

14 - 16 aug 2020
Expired!

Kosten

GRATIS, aanmelding soms verplicht!

Locatie

Diverse locaties in de wijk

Organisator

Ronnie van Gaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *