Menu Sluiten

Ouderen voor Ouderen in Maaspoort Met elkaar, voor elkaar

Ouderen voor Ouderen in Maaspoort Met elkaar, voor elkaar

Beste vrienden van OvO,

Ouderen voor Ouderen is in 2008 opgezet met als doel een ontmoetingsplatform te zijn voor ouderen in onze wijk. Sinds de coronacrisis is dat ontmoeten wel erg lastig geworden, ondanks de digitale activiteiten met Hart onder de Riem bulletins, video vertellingen uit Decamerone en Alice in Wonderland en de onlangs gestarte serie Nederlandse poëzie. En dat zal in de nabije toekomst niet veel beter worden, gezien de recente verscherping van de coronamaatregelen.  

Maar toch is er wellicht een mogelijkheid voor een persoonlijke ontmoeting, bijvoorbeeld door het organiseren van een werkwijze om samen met één bekende (of nog onbekende) uit de OvO-kring een wandeling in de wijk (of daar buiten) te maken, uiteraard op 1,5 meter afstand.  Immers wandelen is gezond en met z’n tweeën veel aangenamer dan alleen.

Indien u belangstelling heeft voor dit initiatief, vragen we u om uw reactie te sturen naar wvanloo@home.nl inclusief uw toestemming om uw naam, adres, telefoon en e-mail gegevens te mogen gebruiken voor het samenstellen van een gemeenschappelijke lijst met contactgegevens. Uw toestemming is nodig in verband met de geldende privacywetgeving (zie 2de bijlage). Die lijst zullen we dan verspreiden onder de groep ouderen die positief hebben gereageerd. Bij voldoende belangstelling kan ook een groeps-App worden gemaakt om eenvoudig onderling te kunnen communiceren.

We zien uit naar uw reactie en hopen dat dit initiatief een medicijn zal zijn tegen de sociale onthouding waarin we noodgedwongen verkeren.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Willem van Loo,

Namens de Stichting Ouderen voor Ouderen in Maaspoort

Datum

13 jul 2021
Expired!

Tijd

08:00 - 18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *