Menu Sluiten

Fotowedstrijd Maaspoort

Hoe breng jij dit jaar de zomer door? Wel op vakantie, niet op vakantie, in eigen land of toch naar Frankrijk of Italië? Om een echt vakantie-gevoel te krijgen, hoef je vaak niet ver te reizen. Een vakantie in eigen huis en tuin kan ook heel ontspannend en soms exotisch zijn. De Wijkraad Maaspoort is ook deze coronazomer benieuwd hoe Maaspoorters er toch iets van proberen te maken. De wijkraad organiseert daarom voor de tweede keer een zomer-fotowedstrijd.
Blijf jij deze zomervakantie in onze eigen mooie Maaspoort of ga je elders in Nederland kamperen? Maak daarvan dan een leuke foto die jouw vakantiegevoel weergeeft en stuur die naar ons toe.
Doe mee!
Stuur dan uiterlijk 15 september 2021, dus na de Summer Vibes, jouw leukste foto (als JPEG of PNG afbeelding – dus géén PDF -van maximaal 1 MB per foto) naar secretaris@wijkraadmaaspoort.nl.
Vermeld hierbij je naam, waar de foto is genomen, je telefoonnummer en eventuele bijzonderheden. Per persoon mogen maximaal drie foto’s worden ingestuurd, waarvan er natuurlijk maar eentje kans maakt om te winnen.
Prijzen
Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. De beoordelaars kijken o.a. naar kleurgebruik, originaliteit, creativiteit en of de foto het vakantiegevoel tijdens deze bijzondere zomer weergeeft. Om wijkbewoners te inspireren, zullen we een aantal inzendingen delen op onze sociale media. De winnende foto’s worden in ieder geval op onze Facebookpagina en de wijkraadwebsite gepubliceerd.
In oktober worden de winnende foto’s bekendgemaakt. De winnaars ontvangen hierover persoonlijk bericht. Er zijn drie prijzen te winnen:
1e prijs – VVV cadeaukaart t.w.v. € 100,-
2e prijs – VVV cadeaukaart t.w.v. € 50,-
3e prijs – VVV cadeaukaart t.w.v. € 25,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *