Menu Sluiten

Fysiotherapie voor ouderen

Uitnodiging

Fysiotherapie voor ouderen

Iedereen zal begrijpen dat een fysiotherapeutische behandeling van ouderen er anders uit zal zien dan bij een jongere patiënt. Bij de oudere patiënt hebben we vaak te maken met een combinatie van aandoeningen en ziektes die het geheel complex kunnen maken.

Toch is ook de hulpvraag bij de oudere mens in de loop van de jaren door de actievere oudere mens veranderd. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat een 80-jarige bij aanvang van de therapie zegt dat hij over 2 maanden fit wilde zijn bij aanvang van de tenniscompetitie. Onze gastspreker Richard Craamer van

zal in zijn lezing ingaan op een aantal specifieke aandoeningen bij ouderen en wat de fysiotherapeut hierin kan betekenen. Aan bod zullen komen: duizeligheid en balans, de ouder wordende rug en artrose in de gewrichten. Aan het eind van de presentatie zal er genoeg ruimte zijn om uw specifieke vragen te beantwoorden.

Plaats van samenkomst is Sociaal Cultureel Centrum De Schans. Het aantal aanwezige personen is maximaal 24. Van u wordt een bijdrage gevraagd van € 6,=. Bent u geïnteresseerd om aan deze activiteit deel te nemen, meldt u zich dan vóór 21 februari a.s. aan als deelnemer bij Henny Sterken, e-mail Hennysterken@loeve.org of tel. 06-44914860  en maakt u vóór 3 maart a.s. € 6,= over op rekening NL78INGB0690952120 t.n.v. W. van Loo onder vermelding van OvO-Fysio. Alle aangemelde deelnemers ontvangen een schriftelijke bevestiging.

Namens de Stichting Ouderen voor Ouderen in Maaspoort,

Henny Sterken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *