Menu Sluiten

Gemeente start campagne ‘SHIT! uit de Maaspoort!’

De gemeente ‘s-Hertogenbosch ontvangt regelmatig meldingen en klachten over hondenpoep in de Maaspoort. Om de overlast van hondenpoep zoveel mogelijk te beperken start de gemeente deze maand de campagne: SHIT! uit de Maaspoort. De gemeente gaat nu met ideeën die door onze wijkbewoners zijn aangedragen de overlast van hondenpoep in bepaalde delen van Maaspoort aanpakken.

De gemeente gaat op vier overlastlocaties aan de slag met ideeën van bewoners.
Eind 2017 is bewoners gevraagd waar zij het meest overlast van hondenpoep ervaren en wat we per locatie kunnen doen om overlast van hondenpoep tegen te gaan. Vier overlastlocaties springen eruit: Kindcentrum de Wijboom, Kindcentrum Sterrenbosch, het speelveld aan de Buurschappenlaan en de Sluisweg.

De gemeente gaat hier met de ideeën van de bewoners aan de slag. Bijgevoegde bewonersbrief en infographic worden deze week bezorgd bij omwonenden van de overlastlocaties. Hierin lees je meer over de campagne ‘SHIT! uit de Maaspoort!’ en welke maatregelen de gemeente gaat treffen.

Bekijk HIER de PDF van de brief

2 reacties

  1. Erik

    Worden de directe aanwonenden van het speelveldje aan de Buurschappenlaan ook nog gehoord, als het gaat om waar en hoe dat hekje geplaatst wordt? Want het gaat niet zozeer om de speeltuin zelf, maar om het hele terrein en grasveld!

  2. Xandra

    In bijgevoegde brief, die je als aanwonende dus ook in de bus krijgt, staat het telefoonnummer (073 615 98 02) van projectleider H. Teeuwen. Hij kan je vast meer vertellen over de planning en daadwerkelijke plaatsing van dat hekwerk bij wijze van proef, want deze detailinformatie hebben wij [nog] niet. Er worden diverse door wijkbewoners zelf genoemde oplossingen getest en na evaluatie wordt bekeken of de genomen maatregelen per locatie afdoende zijn, uitgebreid of aangepast moeten worden. Bij die evaluatie wordt vanzelfsprekend ook weer de input van onze wijkbewoners gevraagd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *