Menu Sluiten

Gezond Den Bosch in de Plek

Het gezondste en gezelligste festival staat gepland op zondag 7 oktober in De Plek op de Maaspoort. Wil jij in één dag weten hoe gezond jij bezig bent zonder dat je daar veel tijd of geld voor kwijt bent. Bezoek dan Gezond Den Bosch!

Gezond zijn is hip
Iedereen wilt zich goed voelen. Maar hoe doen we dat? Wanneer voel je je goed? En als je je niet goed voelt, hoe verander je dat dan? Al de verschillende facetten van gezond zijn worden meegenomen tijdens Gezond Den Bosch. Daarom is het festivalgebied opgedeeld in vier zones zodat u alle vragen over uw gezondheid kunt stellen. De vier zones zijn: Gezondheid & Medisch(o.a. lezing JBZ Vrouw& Hart), Sport & Kennismaking (Yoga voor de innerlijke rust), Voeding & Lifestyle (Wat voor eter ben jij?) Body & Mind (training Ademsessie).

Gratis testen bij o.a. Jeroen Bosch Ziekenhuis
Dit jaar is Gezond Den Bosch weer verder uitgebouwd. Naast de lezingen, informatiemarkt en (sport)kennismakingen waar Gezond Den Bosch om bekend staat, sluit het Jeroen Bosch Ziekenhuis aan met de Fittest en de Health Check Box. Binnen 10 minuten hebben zij de lichaamsmeting, vitale functiesmeting en de bloedmeting voltooid en heeft u uw totaal overzicht in uw hand. Klik hier voor Health Check Box

Daarnaast zijn er andere partners die testen zoals beenscan, oogmeting, gehoortest, diagnostiek, voetscan, vettest gratis uitvoeren.

Meer informatie over Gezond Den Bosch
Het festival is van 11.00 tot 16.00 in de Plek aan de Marathonloop 7 in ’s-Hertogenbosch (Maaspoort). Het bezoek aan Gezond Den Bosch is gratis, alleen aan de Fittest zijn voorinschrijving en kosten (à 10 euro) verbonden. Kijk voor meer informatie op www.gezonddenbosch.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *