Menu Sluiten

Inbraakpreventie advies Maaspoort

Uit de resultaten van de wijkscan in Maaspoort/Engelen zijn een aantal onderwerpen naar voren gekomen waar extra aandacht aan moet worden besteed. Een van deze onderwerpen is woninginbraak. Vandaar nogmaals een bericht over de mogelijkheid voor gratis preventieadvies.

Om uw woning nog veiliger te maken, kunnen inwoners van de gemeente ’s-Hertogenbosch gratis preventieadvies krijgen. Een onafhankelijke, gemeentelijke preventieadviseur brengt dan een bezoek en loopt met u de woning door. Deze preventieadviseur is niet verbonden aan een beveiligingsbedrijf of merk. Tijdens het bezoek worden de coronamaatregelen in acht genomen. Van dit gratis preventieadvies kunt u in ieder geval gebruik maken tot 1 januari.

Wilt u gebruik maken van dit advies bij u thuis? Meldt dit dan via het contactformulier. Het contact formulier kunt u vinden bij het kopje ‘digitale contactformulier’ in de volgende link: www.s-hertogenbosch.nl/samenzienwemeer.

Bekijkt u liever zelf hoe u de veiligheid van uw woning kunt verbeteren? Kijk dan op de website van het politiekeurmerk voor tips. De volgende link brengt u bij de site van het politiekeurmerk: https://www.politiekeurmerk.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *