Menu Sluiten

Informatie avond over scheiden

De afgelopen jaren komt de hulpverlening en de GGD in de Maaspoort en Empel steeds meer in contact met mensen die gaan scheiden. Het aantal vragen blijft stijgen. Soms zijn het praktische vragen, soms emotioneel. Andere keren zijn er vragen over kinderen. Vaak gaat het over al die onderwerpen.

We willen graag met mensen in gesprek die te maken hebben met scheiden. Misschien lig je zelf in een scheiding of ben je net gescheiden? Of heb je iemand in je directe omgeving die ermee te maken heeft?
We organiseren een avond rondom het onderwerp ‘scheiden’.

Die avond informeren we jullie over wat we tegen komen in ons werk, wat het bestaande aanbod is en hoe we al samen werken. Maar het belangrijkste van die bijeenkomst is het gesprek met jullie zelf. Waar lopen jullie tegenaan? Wat zijn jullie behoeftes rondom dit onderwerp? Waar liggen jullie vragen?
Met die input gaan we kijken of we een passend aanbod voor Maaspoort en Empel kunnen creëren, gebaseerd op jullie verhaal. Dit naast het bestaande aanbod.

Op woensdagavond 13 maart zijn jullie vanaf 19:15 uur welkom in de Schans, in de Maaspoort, ruimte 02. Om 19:30 uur beginnen we met de bijeenkomst.
We verwachten dat de avond rond 21:30 uur is afgelopen.

Je hoeft niets te betalen voor de avond, maar meld je alsjeblieft wel even van tevoren aan.
Dat kan bij wijkwerker Michel Lensen: 06 – 54 78 48 59 of michellensen@farent.nl<mailto:michellensen@farent.nl>.
Je mag me ook opzoeken op Facebook!

Deze avond wordt georganiseerd door het Buurtteam, GGD en het Sociaal Wijkteam van de gemeente. Voor vragen en aanmeldingen kunt u terecht bij
Michel Lensen
Wijkwerk Farent
Buurtteam Maaspoort/Empel
06-54784859 / michellensen@farent.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *