Op zaterdag 7 oktober 2017 van 10:00 tot 14:00 uur wordt op het centrale binnenplein van Winkelcentrum Maaspoort een informatiedag gehouden voor alle Maaspoorters.

Diverse professionals maar ook vrijwilligers uit de wijk zullen vragen beantwoorden van bewoners en algemene informatie geven over activiteiten en ontwikkelingen in Maaspoort. Denk hierbij aan zaken als: hoe kan ik iets leuks organiseren voor mijn straat of buurt, waarvoor is het wijkbudget, kan ik meedoen met de wijkraad, hoe vind ik vrijwilligerswerk en waarmee kan de wijkwerker mij helpen.

Deze informatiedag wordt georganiseerd met medewerking van o.a. BewonersAdviesGroep (BAG) Maaspoort, Juvans, Steunpunt Mantelzorg, Wijkinfopunt Welzijn Divers, Wijkwerkers Welzijn Divers en Wijkraad Maaspoort.

Bekijk HIER de poster