Menu Sluiten

Inloopavond Stankoverlast Rioolwaterzuivering

Zoals u weet zetten waterschap Aa en Maas en de aannemer verschillende stappen om de stankoverlast van de rioolwaterzuivering ’s-Hertogenbosch aan te pakken. Er zijn twee belangrijke filters aangepakt. Ook zijn er diverse snelle oplossingen doorgevoerd, verspreid over het terrein. De afgelopen dagen zijn extra metingen gedaan. Hierdoor krijgt Waterschap Aa en Maas  inzicht in het effect van de maatregelen en in welke maatregelen nog meer nodig zijn. Begin april zijn de resultaten van de metingen binnen. Dan komen er  vervolgstappen.

Uitnodiging
Waterschap Aa en Maas kan zich goed voorstellen dat u meer wilt weten over onze aanpak van de overlast. Daarom houdt ze een inloopavond in de educatieruimte van de rioolwaterzuivering op dinsdagavond 9 april aanstaande. Deskundigen van het waterschap en de aannemer geven u graag een persoonlijke toelichting. U kunt binnenlopen tussen 19.00 uur en 21.30 uur, op een moment dat het ú uitkomt. Het adres is Treurenburg 4. U hoeft zich niet aan te melden.

Uw ervaring helpt!
In de zoektocht naar de juiste maatregelen maakt het Waterschap graag gebruik van uw ervaring. Men stelt het op prijs wanneer u een bericht stuurt op de momenten dat u last heeft van stank van de rioolwaterzuivering. Daarnaast vraagt men om deze onderstaande korte enquête over de overlast in te vullen:
https://nl.surveymonkey.com/r/stankoverlast
Uw antwoorden geven extra informatie over de bron van de stank op ons terrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *