Menu Sluiten

Kans op duofiets project in de Maaspoort

De initiatiefnemers van het duofietsproject in de Maaspoort (v.l.n.r.): KBO voorzitter Alex Assman, vicevoorzitter Wijkraad Maaspoort Jan van Beusekom en secretaris Ouderen Sociëteit Maaspoort Cees Edelkoort

De afdeling Sport & Recreatie van de gemeente ’s-Hertogenbosch heeft namens een aantal betrokken partijen waaronder de Wijkraad Maaspoort een aanvraag ingediend om kans te maken op een ANWB-bijdrage van € 2 556,- voor een duofiets in de Maaspoort. In de bijlage het projectvoorstel zoals dit is ingediend om een zogenaamd ‘duofietsuitleenpunt’ in onze wijk bij SCC De Schans te realiseren.

De totale kosten voor zo’n duofiets liggen rond de achtduizend euro. Een flinke subsidie van de ANWB is de eerste stap, daarna gaan we kijken hoe de diverse partijen kunnen bijspringen, terwijl er een substantiële bijdrage zal worden gevraagd vanuit het wijkbudget Maaspoort. We horen uiterlijk 5 juni of ons project is genomineerd voor de stemronde, want daarna mogen alle ANWB-leden in de maand juli stemmen op hun favoriete project, maar daarover later meer. Nu eerst duimen dat ons project wordt genomineerd!

Lees HIER het plan van het duofietsproject

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *