De prachtige Kerstboom op het binnenpleintje van winkelcentrum Maaspoort wordt dit jaar door samenwerking tussen de Wijkraad Maaspoort, het winkelcentrum en de Willibordkerk opnieuw omgetoverd tot een bijzondere wensboom. Iedereen kan vanaf vrijdag 14 december zijn of haar wens in de boom hangen. Dat kan dit keer in twee varianten. Via een bij Brasserie Pjotr verkrijgbare kaart van de Wijkraad of via een kaart van de Willibrordkerk of door kinderen zelf gemaakte kaart. De laatste twee kan alleen op vrijdag 14 december van 17:00 tot 20:00 uur en zaterdag 15 december van 11:00 tot 16:00 uur. De kaarten van de Wijkraad zijn tijdens openingstijden van Pjotr beschikbaar tot en met 29 december aanstaande.

DANKBAAR, DOEN EN DROMEN.
De decembermaand vindt de Wijkraad Maaspoort een mooi moment om met wijkbewoners terug te kijken (verleden), iets voor elkaar te betekenen (heden) en plannen te maken voor volgend jaar (toekomst).Vanaf 14 december 2018 liggen bij brasserie Pjotr speciale kaartjes voor je klaar om in de grote kerstboom te hangen. Je kunt daarmee bijvoorbeeld iemand bedanken of een toekomstwens uitspreken. Dat kan een wens zijn voor jezelf, familie, vrienden, buren of voor je eigen buurt of [een deel van] onze wijk. Zet in dat geval je telefoonnummer of emailadres erbij, want de wijkraad bekijkt begin januari of een originele, kleine of praktische wens voor de wijk of bewoners in vervulling kan gaan.

DOE EEN WENS VANUIT JE HART OF DEEL EEN MOOIE HERINNERING.
Schrijf die op een kaartje van de parochie en hang dit in de kerst(wens)boom of kom bij ons langs in de Lokerenpassage om een praatje te maken op: VRIJDAGAVOND 14 december 2018 tussen 17.00 en 20.00 uur of ZATERDAG 15 december 2018 tussen 11.00 en 16.00 uur. Dan staat er ook een knutseltafel waar kinderen zelf een mooie kerstkaart kunnen maken voor iemand of een wens kunnen opschrijven om in de boom
te hangen of om in een speciale brievenbus te doen. Wij zorgen ervoor dat die kerstkaart dan wordt bezorgd bij iemand die niet zoveel kaarten krijgt. Op 24 december (kerstavond) brengen wij alle wensen naar de Willibrordkerk om deze te laten zegenen in de hoop dat ze uitkomen.