Menu Sluiten

Maaspoort Kids op weg naar landelijke faam?

Maaspoort Kids heeft de lokale ‘meer dan handen’ vrijwilligersprijs gewonnen. Wethouder Kâhya eerde vrijdag deze vrijwilligersorganisatie en reikte een cheque van € 1.000,- uit bij de grote wensboom op het binnenplein van winkelcentrum Maaspoort. Maaspoort Kids dingt nu mee naar de hoofdprijs van de landelijke ‘Meer dan handen’ wedstrijd. In februari 2019 reikt minister Hugo de Jonge deze landelijke prijzen uit. Iedereen kan Maaspoort Kids een steuntje in de rug geven via
http://www.stemopmaaspoortkids.nl

Wat ging eraan vooraf?
Gemeenten mochten tot en met 13 december drie inspirerende vrijwilligersorganisaties voordragen voor de landelijke Meer dan Handenprijs. Het ministerie van VWS zet hiermee lokale en landelijke organisaties in het zonnetje. De gemeente ’s-Hertogenbosch koos ervoor om hier haar inwoners bij te betrekken. In november kon iedereen een lokale organisatie aanmelden voor de wedstrijd. Een jury koos uit 42 aanmeldingen 7 organisaties die het best voldoen aan de voorwaarden.

Daarna konden alle inwoners stemmen op hun favoriete organisatie. De meeste publieksstemmen zijn dus gegaan naar Maaspoort Kids. Een geweldig resultaat van een voorbeeldige organisatie waar de hele wijk gepast trots op mag zijn.

Op de foto van DTV is het feest voor Maaspoort Kids bij de wensboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *