Menu Sluiten

Onderhoud wandel- en fietspaden Van Zwietenpark gaat verder

In 2018 zijn er onderhoudsmaatregelen uitgevoerd aan de wandel- en fietspaden in het Van Zwietenpark. De afgelopen winter hebben deze voor het grootste deel stil gelegen. Maandag 25 maart wordt een aanvang gemaakt met hervatting van de werkzaamheden. Deze duren tot en met vrijdag 26 april.

De gemeente vernieuwt en verlegt een deel van het Palermopad. Op sommige plekken vervangen men het pad door gras. Stukjes van het naastgelegen voetpad wordt herstraat. Het Polsbroekpad herstelt men plaatselijk. Sommige delen van dit pad zijn beschadigd door de wortels van naastgelegen bomen. Tijdens de werkzaamheden worden bomen in het werkgebied voorzien van boombescherming.

In het Van Zwietenpark worden minimaal 60 nieuwe bomen geplant. Bij de uitwerking van dit plan wil de gemeente graag de gebruikers van het park betrekken. Over hoe dat gaat gebeuren ontvangen omwonenden binnenkort meer informatie.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden zijn het Palermopad en het Polsbroekpad tijdelijk niet toegankelijk. Fietsers en voetgangers worden omgeleid met borden.

Lees HIER de aan omwonenden verstuurde brief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *