Menu Sluiten

Op bezoek bij ouderen.

Tasje vol Energie van Farent uitgebreid

Ouderen die niet kunnen deelnemen aan activiteiten kunnen daardoor gevoelens van eenzaamheid krijgen. Maar we laten ze niet in de kou staan! Vrijwilligers van het succesvolle Farent-project TAS bezoeken ouderen in de gemeente ’s-Hertogenbosch met een ’tasje vol energie’. Geïnteresseerde ouderen kunnen zich hiervoor nu aanmelden.

Gedurende de coronaperiode zijn al honderden senioren verrast met dit ‘tasje vol energie’ dat vrijwilligers bezorgden aan de deur. Het verschil nu is dat de vrijwilliger met de deelnemer aan de slag gaat met de inhoud van het tasje en samen gaat puzzelen, lezen, knutselen of een kopje koffie drinken. Niet één keertje, maar regelmatig even. Echt een maatje voor een praatje en gezelligheid.


Wilt u graag een tasje vol energie, om thuis lekker bezig te zijn? En vindt u het fijn als er een maatje regelmatig langskomt voor de gezelligheid en een praatje? Meld u dan aan bij: tasjevolenergie@farent.nl Op de dagen, maandag, dinsdag en donderdag, van 9 tot 12.00 uur kunt u ook telefonisch contact opnemen met Astrid van den Hoek, tel: 06 21 10 17 05

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *