Menu Sluiten

Opendag Stichting Khushi in De Epigoon

De dames van Khushi nodigen alle vrouwen uit de Bossche wijk Maaspoort en de rest van de stad van harte uit om op donderdag 12 augustus kennis te komen maken in cultureel ouderen centrum De Epigoon in Maaspoort. Vanaf 12.00 uur staat de deur wagenwijd open, staan er heerlijke Surinaamse hapjes klaar en is er uitleg over de diverse activiteiten die door het jaar georganiseerd worden.
Elkaar beter leren kennen
Khushi is een initiatief van oprichtster en voorzitster Yvonne Sitaram. Zij startte de stichting dertien jaar geleden met als doel een fijne plek te creëren voor vrouwen, waar ontmoeten, sociale contacten en praatgroepen centraal staan, om zo een bijdrage te leveren aan emancipatie en participatie van alle vrouwen in Den Bosch. Begonnen met een groep Surinaamse deelnemers is de groep inmiddels uitgebreid met vrouwen uit alle culturen. Iedereen is welkom juist ook om verschillende culturen te leren kennen en tot elkaar te komen.
Samen uit in plaats van alleen thuis
Er zijn veel eenzame vrouwen die door hun persoonlijke omstandigheden alleen thuis blijven, van weduwen tot ouderen tot alleenstaande moeders. Khushi wil er vooral voor hun zijn door een veilige en gezellige omgeving en een zinvolle invulling van een dag of avond te bieden. Deze visie komt nauw overeen met de huiskamer voor ouderen in De Epigoon van Farent, waar Khushi sinds kort mee samenwerkt.
Van gezelligheid tot serieus aan de slag
Vrouwen kunnen lid worden van Khushi, maar ook incidenteel deelnemen aan activiteiten. Van samen eten, zingen, bewegen, kletsen, yoga, bloemschikken, trainingen, voorlichting, workshops tot mindfulness, Khushi biedt een breed aanbod voor een diverse groep.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *