Menu Sluiten

Oplossing bezorgprobleem Bossche Omroep lijkt nabij

De bezorging van de Bossche Omroep is in een deel van de Maaspoort (postcode 5237) afgelopen vrijdag weer op gang gekomen. Voor een andere buurt (postcode 5235) is de oplossing volgens Bossche Omroep nabij.
 
Een vertegenwoordiger van de zondagkrant reageerde keurig op de vraag van de Wijkraad of er gewerkt wordt aan de bezorgproblemen en wanneer een oplossing te verwachten is.
 
Voor de postcode 5237 is inmiddels een bezorger gevonden. Bewoners kregen vrijdag 4 mei dan ook de Bossche Omroep weer in de brievenbus. Voor 5235 heeft de distributeur toegezegd voorlopig ervoor te zorgen dat de Bossche Omroep in de bus gaat komen, maar hiervoor is er nog geen vaste bezorger gevonden.
 
Tevens komt er een plek op het winkelcentrum Maaspoort waar de Bossche Omroep gratis afgehaald kan worden. De Bossche Omroep roept geïnteresseerden voor een krantenwijkje in 5235 op om zich te melden. Het gaat om 110 adressen.
 
De leiding van de Bossche Omroep biedt alle gedupeerden haar excuses aan en vraagt ook om meldingen van slechte bezorging onder vermelding van postcode en huisnummer.
Bezorgklachten kunt u HIER kwijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *