Menu Sluiten

Plannen nieuwe weg 20 maart in openbare Wijkraad-bijeenkomst

Op woensdag 20 maart aanstaande houdt de wijkraad in SCC De Schans (Studio) vanaf 19:30 uur een openbare bijeenkomst met als hoofdonderwerp plannen om de drukke Maaspoortweg te ontlasten door de mogelijke aanleg van een nieuwe weg vanuit het oosten van de gemeente langs de A59.

Wijkraad Maaspoort is sinds eind 2017 vertegenwoordigd in de zogenaamde klankbordgroep (KBG) Ontsluiting Oostelijke Gemeentedelen ’s-Hertogenbosch. Een van de plannen die daarin wordt besproken is een weg langs de A59 met aansluiting op de oostelijke gemeentedelen, die we de Zuidelijke Randweg noemen. Deze randweg kan  op verschillende manieren worden aangelegd.
Het traject dat onze voorkeur heeft zou de Maaspoortweg, die dwars door onze wijk loopt, ontlasten.

Tijdens de komende openbare wijkraadbijeenkomst zal wijkraadvoorzitter Kees Hettinga, die in de KBG zit, hierover meer vertellen, omdat wij onze wijkbewoners in een zo vroeg mogelijk stadium willen informeren c.q. betrekken.
De plannen worden daarbij  inhoudelijk toegelicht door een deskundige van RoyalHaskoningDHV, die dit project op het gebied van regionale ontwikkeling en infrastructuur begeleidt.

Aansluitend is er gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie.
Je bent van harte welkom om mee te praten, dus kom naar SCC De Schans op 20 maart!

2 reacties

    • Wijkraad Maaspoort

      Dag Mayke, jammer dat je er niet bij kunt zijn. Van de openbare wijkraadbijeenkomst wordt door onze secretaris een verslag gemaakt, dat op deze website wordt geplaatst. Je kunt dit dan binnenkort terugvinden in de menubalk hierboven onder Wijkraad als je doorscrolt naar Verslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *