Naam Nieuwsbrief

Home Prikbord Prikbord Wijkraad Maaspoort Naam Nieuwsbrief

Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Wijkraad Maaspoort 1 jaar geleden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #774 Reactie

  Frank
  Sleutelbeheerder

  Zoals je elders op deze website kunt lezen, starten wij binnenkort met een periodieke nieuwsbrief. We zoeken nu nog een leuke naam voor de nieuwsbrief. De Maaspoortbode ligt voor de hand, maar  we voor een toepasselijke naam. Wij roepen bewoners op suggesties te doen via dit prikbord. Het zou leuk zijn als we een unieke naam voor ons nieuwe medium kunnen lanceren.

  #872 Reactie

  Ralph van den Bergh

  Nieuwspoort aan de Maas

  #874 Reactie

  Xandra Bartels

  Wat vinden jullie van ‘t Maaspoortertje of simpelweg Maaspoortblad of Maaspoortblaadje. Soms moet je niet te ver zoeken en er zitten heel wat bladeren aan de boom in het Wijkraad Maaspoort logo, toch?

  #1182 Reactie

  Wijkraad Maaspoort

  We zoeken nog steeds naar een toepasselijke naam voor het te verschijnen “Maaspoort Magazine”. De origineelste inzending belonen we graag met een leuke attentie, dus stuur je suggesties z.s.m. aan ons op (via deze pagina of anders via een mailbericht aan: communicatie@wijkraadmaaspoort.nl).

  #2188 Reactie

  Wijkraad Maaspoort

  Ons idee voor een periodieke nieuwsbrief is voorlopig in de ijskast gezet. Misschien dat we dit later weer oppakken als we meer “schrijvende handjes” hebben.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Reageer op: Naam Nieuwsbrief
Mijn informatie:
4 + 3 =