Overdag koor zoekt nog leden

Home Prikbord Prikbord Wijkraad Maaspoort Overdag koor zoekt nog leden

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Ingrid Mulders 1 jaar, 2 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • #1061 Reactie

Ingrid Mulders

In januari zijn we gestart met een koor op de Maaspoort.
    Bijna iedere donderdagochtend zingen we in SCC De Schans van 10.00-11.00 uur.
    Daarna drinken we nog gezellig koffie en thee met elkaar.
    Lijkt het je leuk om een keer mee te doen, meld je dan aan bij Ingrid Mulders, tel. 06-14270221 of ingridmulders24@gmail.com.
    Iedereen is welkom, maar vooral mannen zien we heel graag!
    Tot zings!

#1205 Reactie

Wijkraad Maaspoort

Bij de officiële opening van het Wijkinfopunt Maaspoort in SCC De Schans op 13 april vanaf 16:00 uur zal het Maaspoortkoor enkele liedjes uitvoeren. Een mooie gelegenheid om te kijken of dit koor iets voor jou zou kunnen zijn, want iedereen is bij die opening van harte welkom.

#1210 Reactie

Ingrid Mulders

Houd je ook van zingen, lijkt het je leuk om samen met anderen te zingen in een koor op de Maaspoort? En heb je enige zangervaring? Kom dan zingen bij het Maaspoortkoor! Bijna iedere donderdagochtend zingen we van 10.00-11.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Schans,Troelstradreef 160, 5237 DE ’s-Hertogenbosch. Iedereen die graag gezellig, vrolijk en meerstemmig wil zingen is welkom.

We zingen canons en 2- of 3-stemmige liederen in verschillende talen. Na het zingen drinken we nog gezellig samen koffie of thee in de foyer van De Schans.

De kosten zijn € 2,00 per repetitie. Voor informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met Ingrid Mulders (ingridmulders24@gmail.com) of telefoonnummer 06-14270221.

#2043 Reactie

Ingrid Mulders

Aanstaande zondag ca. 12.10 uur treedt Maaspoortkoor The Flowers een kwartiertje op bij Gezond Den Bosch (locatie: De Plek). Dus als je nog twijfelt of je zelf ook wil zingen, kom dan vooral luisteren en/of meteen kennismaken. Zangervaring is mooi, maar enthousiasme is belangrijker! De wekelijkse repetities zijn op donderdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur in SSC De Schans en daarna drinken we nog even gezellig koffie met elkaar. Contributie is 10 euro per maand. Het repertoire is heel divers, van Nederlandstalige liederen tot buitenlandse canons en nog veel meer. We treden af en toe op o.a. in verzorgingshuizen, ouderencentra en bij evenementen in ’s-Hertogenbosch. Kun je 8 oktober niet komen, neem dan contact op om een keer geheel vrijblijvend een koorrepetitie mee te maken. P.S.: mannenstemmen zijn ook van harte welkom.

Contactgegevens:
    E-mail: ingridmulders24@gmail.com
    Website http://ingridmulders.nl/#dirigent

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Reageer op: Overdag koor zoekt nog leden
Mijn informatie:

84 − = 81