Vacature M/V bij BAG Maaspoort

Home Prikbord Prikbord Wijkraad Maaspoort Vacature M/V bij BAG Maaspoort

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Wijkraad Maaspoort 3 maanden, 3 weken geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Auteur
    Berichten
  • #2989 Reactie

BAG Maaspoort

De BewonersAdviesGroep Maaspoort (kortweg BAG MP) adviseert de gemeente over de aanvragen van wijkbewoners voor subsidie vanuit het wijkbudget. In 2018 is voor Maaspoort een bedrag van € 78.672 beschikbaar.
    Graag willen we deze bewonersadviesgroep verder versterken, ook omdat nog niet alle buurten hierin zijn vertegenwoordigd. Ben je bereid één avond per maand te investeren in een sociale, leefbare en veilige wijk? Meld je dan nu aan! Bij vragen en voor meer informatie mail je naar: bagmaaspoort@gmail.com

#2993 Reactie

Maaspoortnieuws

Jammer dag dit bericht niet doorgestuurd is naar Maaspoortnieuws. Je geeft subsidie maar maakt er zelf als BAG geen gebruik van. Hoe hypocriet is dat.

#3005 Reactie

Wijkraad Maaspoort

N.B.: Dit bericht is er door de wijkraad Maaspoort opgezet en daarbij is de tekst overgenomen uit de Wijkgericht Werken Maaspoort uitgave van april 2018, dus vrije nieuwsgaring. Aangezien BAG zelfstandig werkt, dus geheel los van de wijkraad, is er bewust voor gekozen om dit te doen onder de naam van BAG Maaspoort omdat het anders alleen maar verwarrend zou zijn voor onze wijkbewoners. Het is in ons aller belang dat de bewonersadviesgroep voldoende leden heeft om haar adviesrol naar behoren uit te voeren.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Reageer op: Vacature M/V bij BAG Maaspoort
Mijn informatie: