Voor een vakantiecursus Italiaans de Maaspoort niet uit

Home Prikbord Prikbord Wijkraad Maaspoort Voor een vakantiecursus Italiaans de Maaspoort niet uit

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Porte Aperte cursussen Italiaans 1 jaar, 9 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #1057 Reactie

  Porte Aperte cursussen Italiaans

  Op 8 mei a.s. start Porte Aperte een vakantiecursus Italiaans. In 8 lessen kun je op een ontspannen manier de basis van deze prachtige taal onder de knie krijgen. De lessen hebben elk een eigen thema dat aansluit bij een vakantie in Italië. Denk bijvoorbeeld aan uit eten gaan, de weg vragen of boodschappen doen.

  ‘Je hoeft de Maaspoort niet eens uit om aan de cursus deel te nemen, want Bart Kraan van Studio Bajo stelt zijn tekenstudio ter beschikking’, aldus Annelies Koppers-Kuipers, oprichtster van Porte Aperte. ‘Italië is een gewild vakantieland en ik weet zeker dat over een paar maanden heel wat families uit de Maaspoort naar de laars zullen afreizen. Wat is er dan mooier om zonder handen en voeten eenvoudig met de Italianen te kunnen communiceren? Daar lever ik maar wat graag een bijdrage aan!’

  De cursus begint op maandag 8 mei a.s. van 19.30-21.00 uur, locatie Studio Bajo, Jan Mosmanslaan 17a. Voor meer informatie: http://www.porteaperte.nl of mail naar info@porteaperte.nl.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Voor een vakantiecursus Italiaans de Maaspoort niet uit
Mijn informatie:
38 + = 47