Menu Sluiten

Samen fietsen en genieten in Maaspoort

Het voorjaar begint weer en de vooruitzichten zijn goed.  Genoeg reden om twee nieuwe duofietsen te bestellen. Deze zijn inmiddels afgeleverd bij SCC de Schans. Ze zijn ter beschikking gesteld door de Rabobank en Stichting tot steun aan Ouderen in ’s-Hertogenbosch.

Vol trots hebben de coördinatoren, Helma en Ben van den Heuvel en Rob Verhagen, deze fietsen in ontvangst genomen. Ze kunnen niet wachten om nieuwe vrijwilligers en gasten te verwelkomen.

Samen fietsen en genieten is hét motto van de stichting Fietsmaatjes Den Bosch. Anderhalf jaar geleden is deze stichting opgericht om bewoners die zelf niet meer durven of kunnen fietsen de mogelijkheid te geven om samen met een vrijwilliger of familielid toch weer mooie fietstochten te maken.

Het concept is eenvoudig. U meldt u aan als vrijwilliger of gast en maakt een proefrit. Wilt u dit vaker doen dan volgt er een gesprek met één van de coördinatoren en zij maken een match met gast en vrijwilliger. Zo gaat u samen op pad voor een heerlijke fietstocht! Dat mag zolang u wilt, want de fietsen hebben elektrische ondersteuning.

Hebt u interesse als vrijwilliger of als gast? Leuk! U kunt contact opnemen via info@fietsmaatjesdenbosch.nl of 06 33 03 38 90, of www.fietsmaatjesdenbosch.nl

(Bron: Maaspoort Magazine)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *