Menu Sluiten

Slechte bezorging Bossche Omroep houdt aan

Helaas wordt de zondagkrant Bossche Omroep al enige tijd niet bezorgd wordt in grote delen van de wijk Maaspoort. Onder andere  Landstrekenlaan, gedeelten van Het Zilverpark en de Kwartierenbuurt. Inmiddels heeft een aanzienlijk aantal bewoners zelf al contact gehad met Bossche Omroep over het niet ontvangen van de krant, echter, de krant verschuilt zich achter feit dat zij geen bezorgers kan vinden.

Dit vinden wij geen acceptabel excuus. Wij als Wijkraad vinden het enorm belangrijk dat alle bewoners Bossche Omroep op tijd ontvangen met daarin de gemeentepagina met belangrijke info over zaken die spelen in de gemeente, werkzaamheden in de wijk, gewijzigde openingstijden stadskantoor, inhaaldagen ophalen huisvuil en aangevraagde vergunningen etc.

Aangezien niet iedereen gebruik maakt (of gebruik kan maken) van digitale bronnen om aan deze informatie te komen, hebben wij de gemeente dringend verzocht contact op te nemen met Bossche Omroep om hen te wijzen op hun bezorgplicht, want daarvoor wordt door de adverteerders, maar ook de gemeente zelf immers ook flink betaald. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en in de tussentijd is de digitale versie van de laatste en eerdere edities van Bossche Omroep te vinden via deze link:  https://www.bosscheomroep.nl/pagina/dekrant

2 reacties

  1. Monique

    Ik woon ook op de Maaspoort en mijn broer ook en wij krijgen de Bossche Omroep elke week netjes in de bus. We wonen elk in een ander gedeelte van de Maaspoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *