Menu Sluiten

Social Coach: een zinvolle uitdaging!

Op zoek naar een zinvolle uitdaging waarbij je werkelijk van betekenis kunt zijn voor een ander? Wil jij iemand ondersteunen die tijdelijk een zetje in de rug nodig heeft? Als Social Coach begeleid je maximaal een jaar lang iemand die weer grip probeert te krijgen op het leven. De coachvraag van de hulpvrager kan divers zijn. De vraag kan te maken hebben met de woonsituatie, daginvulling, sociale netwerk of een combinatie hiervan. Het belangrijkste is dat de hulpvrager de touwtjes in handen wil nemen en als Social Coach ondersteun je hierbij. 

Jij ontvangt van ons een voorbereidende training, goede begeleiding door ervaren beroepskrachten van Farent, MO Den Bosch en Ypse en deskundigheidsbevordering op diverse thema’s. Als Social Coach kan je zelf aangeven met welke type vraag je affiniteit hebt en waarin jouw kwaliteiten het beste tot z’n recht komen.

Ben jij geïnteresseerd en denk jij dat deze vrijwillige job bij jou past? Wil je graag ervaring opdoen binnen het sociaal domein? Reageer dan voor 9 maart. E-mail: Socialcoach@farent.nl of bel Claire Friesen, 06 51 86 66 24. Ga voor de vacaturetekst naar www.farent.nl/voor-wie/vrijwilligers/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *