Menu Sluiten

Start verbouwing SCC De Schans

Onlangs zijn de voorbereidingen van de verbouwing van SCC De Schans getroffen en kort daarna is de aannemer begonnen met de studio en ruimten 1 en 2,  plus de buitenzijde (vernieuwde entree en buitengevel). Bij de foyer wordt een stofscherm geplaatst, want enkele naastgelegen muren worden afgebroken en vervangen door paneelwandsystemen, zodat de ruimtes flexibeler gebruikt kunnen worden. Er komen nieuwe systeemplafonds, een andere vloerafwerking en nieuwe laag verf. Tevens is een nieuwe installatie voor de klimaatbeheersing en verlichting voorzien.

Let op: tijdens de gehele verbouwing is de hoofdingang gesloten en kun je alleen gebruik maken van de achteringang bij de grote parkeerplaats.

Vanaf medio juni als de studio en ruimten 1 en 2 weer bruikbaar zijn, wordt de foyer aangepakt. In de kleine foyer komt dan een tijdelijke bar. De werkzaamheden vinden plaats tot medio augustus 2019. In de vakantieperiode van SCC De Schans (zaterdag 6 juli t/m zondag 18 augustus) vindt de detailafwerking plaats, zoals stucwerk, schilderen en nieuwe vloeren. Vanaf maandag 19 augustus is SCC De Schans weer open.

Tijdens de verbouwing blijft SCC De Schans dus open t/m vrijdag 5 juli, waarbij gebruikers enige hinder zullen ondervinden. Soms krijgen gebruikers tijdelijk een andere ruimte dan gewoonlijk, terwijl er helaas regelmatig extra werklawaai zal zijn. Het bestuur van De Schans vraagt hiervoor om begrip. Heb je vragen dan kun je altijd terecht bij beheerder Rob Verhagen en zijn collega’s.

Medio september zal een feestelijke heropening plaatsvinden en tegelijkertijd het 25-jarig bestaan van SCC De Schans worden gevierd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *