Menu Sluiten

Thema avond Duurzaamheid en Energiebesparing

Vanuit de Wijkraad hebben wij niet stilgezeten de afgelopen maanden. Op 26 maart 2024 wordt een thema-avond georganiseerd over duurzaamheid en energiebesparing, de avond vindt plaats in SCC de Schans en begint om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 met koffie en thee). U kunt zich hier aanmelden.

De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft het voornemen om voor 2045 aardgasvrij te zijn. Dat lijkt nog ver weg, maar om dat te realiseren zullen wij nu al in actie moeten komen en dienen wij onze huizen hier geschikt voor te maken. Als je vandaag begint, ga je meteen geld besparen en woon je fijner.

Tijdens de thema-avond zal Wethouder Mike van der Geld (energietransitie) aanwezig zijn en iets vertellen over de plannen voor de wijk Maaspoort. Daarnaast zullen verschillend sprekers dieper ingaan op de mogelijkheden van isoleren, ventileren en vele andere mogelijkheden voor verduurzaming van de woning en kunt u kennis maken met de energiecoach die u met raad en daad kan bijstaan over eventuele besparingen in de woning.

Bron: Hoom

Start nieuw initiatief van de Wijkraad

Vanuit de Wijkraad starten we met het Maaspoort Energie Initiatief. Een initiatief met als doel ons samen bezig te houden met verduurzaming en ons voor te bereiden op een toekomst zonder aardgas. Het initiatief zal zich op de thema avond presenteren.

Onze plannen

We kijken hoe je energie kunt besparen en opwekken. We kunnen woningen onderzoeken, inkoopacties opzetten en mensen helpen bij het maken van keuzes en financiering. Binnenkort beschikken we over vier energiecoaches die ons hierbij kunnen helpen.

Praat en denk met ons mee!

Onze plannen staan nog niet vast. Dus praat en denk met ons mee op dinsdag 26 maart.

Graag zien wij u op de thema-avond u kunt zich hiervoor inschrijven via deze link en of per mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *