Wijkraad Maaspoort wil onze actieve wijkbewoners graag bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Wij nodigen alle vrijwilligers en eventuele partners daarom uit in SCC De Schans (Troelstradreef 160) op zaterdagavond 15 december a.s. vanaf 19:00 uur voor de vrijwilligers Maaspoort Kerstbijeenkomst 2018.

Dit is een prima gelegenheid om andere vrijwilligers in Maaspoort te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en misschien samen nieuwe plannen te bedenken. Tijdens dit gezellige samenzijn in Kerstsfeer wordt voor bijpassende hapjes en drankjes gezorgd. Onderdeel van de avond is een wijk Kerstkwis waarbij in teamverband prijsjes te winnen zijn. De activiteiten beginnen om ca. 19:30 uur, dus zorg dat je op tijd bent.

Woon je in Maaspoort en doe je in onze wijk vrijwilligerswerk, meld je dan snel aan via:  info@wijkraadmaaspoort.nl want vol is vol. Geef daarbij s.v.p. door met hoeveel personen je komt en van welke activiteit of organisatie je bent.

Bekijk de uitnodiging op deze PDF