Menu Sluiten

Uitnodiging Vrijwilligersbijeenkomst Maaspoort

Wijkraad Maaspoort wil onze actieve bewoners bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Wij nodigen alle huidige vrijwilligers en eventuele partners daarom uit in SCC De Schans (Troelstradreef 160) op zaterdagavond 14 december a.s. vanaf 19:00 uur. Dit is een prima gelegenheid om andere vrijwilligers in Maaspoort te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en misschien samen nieuwe plannen te bedenken.

Tijdens dit gezellige samenzijn in Kerstsfeer wordt voor bijpassende hapjes en drankjes gezorgd. Een leuk onderdeel van de avond is een Kerstquiz waarbij in teamverband prijsjes te winnen zijn. Deze activiteiten beginnen om ca 19.30 uur, dus wees op tijd.

Tevens zullen wij op deze kerstbijeenkomst de uitslag van de Verkiezing Maaspoort Vrijwilliger 2019 bekend maken.

De ons bekende vrijwilligers zijn rechtstreeks per mail of via hun organisatie uitgenodigd. Aangezien wij niet over de contactgegevens beschikken van alle vrijwilligers in de Maaspoort, vragen wij jullie deze uitnodiging door te geven aan collega’s of bekenden die in de Maaspoort ook vrijwilligerswerk verrichten. N.B.: Je hoeft dus niet per se in de wijk zelf te wonen.

Meld je persoonlijk aan door te mailen naar kerst@wijkraadmaaspoort.nl liefst vóór 9 december 2019, want vol is vol. Geef daarbij aan van welke activiteit of organisatie je bent en of je alleen of met partner aanwezig bent.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het wijkbudget Maaspoort van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *