Menu Sluiten

Van Rossems bezoeken bolwoningen


Sis, Maarten en Vincent van Rossem bezochten onlangs voor hun NPO programma ‘Hier zijn de Van Rossems’ onze stad ‘s-Hertogenbosch en bekeken daarbij ook de bolwoningen op de Maaspoort. Het trio was unaniem vol lof over het oude centrum van de stad. De ‘kastelen’ op de Haverlij tussen Engelen en Bokhoven en de bolwoningen in onze wijk kregen minder goede rapporten. Ze vonden de bolwoningen wel ‘aardig’, maar te klein voor meer dan een persoon.

De drie Van Rossems bezochten de bolwoning van bewoner Mark de Kok en vonden het gebruik van de geringe oppervlakte, totaal 25 vierkante meter, verrassend nuttig. Al leek Maarten van Rossem de slaapkamer maar niks. Hij moest met een trapje het bed beklimmen. Niets voor hem en zus Sis. Wel leuk voor alleenstaande jongeren.

De eerste uitzending was dinsdagavond 17 maart op NPO2. Er volgen nog herhalingen op dezelfde zender op woensdag 28 maart (16:10 uur) en zaterdag 31 maart (10:05). Je kunt de volledige uitzending ook bekijken op de website van Uitzending Gemist. Dat kan HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *