Menu Sluiten

Zes woninginbraken in paar dagen

Het is de afgelopen dagen opnieuw flink raak geweest met woninginbraken in de wijk Maaspoort. In een tijdsbestek van drie tot vier dagen is in zes woningen ingebroken. Het begon al tijdens de jaarwisseling in de P.J Oudstraat, Sneevliethof en De Saren. Later volgden ook inbraken in de Braspenninglaan, Kloosterlaan en Prauwstraat. De politie vraagt nogmaals aan wijkbewoners om alert te zijn op verdachte situaties, zelf geen actie te ondernemen, maar onmiddellijk de politie te bellen via 0900-8844 of in geval van acute spoed 112.

P.J. Oudstraat 
Op 31 december werd er tussen 18:15 uur en 21:30 uur ingebroken in een woning aan de P.J. Oudstraat. De dieven hebben aan de achterzijde van de woning een ruit vernield en op die manier is men binnengedrongen. Er werd onder andere een laptop gestolen.

Sneevliethof
Van zondag 31 december 2017 op maandag 1 januari 2018 is er tussen 14:30 uur en 19:15 uur ingebroken in een woning aan de Sneevliethof. De inbrekers kwamen binnen door het slaapkamerraam aan de voorzijde te forceren. Er zijn diverse spullen ontvreemd.

De Saren
Op Oud- en Nieuwjaarsavond/nacht werd er tussen 20:00 uur en 03:30 uur ook ingebroken in een woning aan De Saren. Ook hier drongen de dieven de woning via de achterzijde binnen. Daar werd een ruit ingegooid. De gehele woning werd doorzocht en diverse goederen werden gestolen.

Kloosterlaan
Tussen zaterdag 30 december om 17.00 uur en donderdag 4 januari om 10:00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Kloosterlaan. Op de eerste verdieping werd een raam met een steen vernield. Ook hier werd de gehele woning overhoop gehaald en zijn diverse spullen gestolen.

Braspenninglaan
Tussen dinsdag 2 januari om 08:00 uur en woensdag 3 januari om 08:00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Braspenninglaan. Aan de voorzijde van de woning werd een kiepraam opengebroken en op die manier is men binnen gekomen. De gehele woning werd overhoop gehaald en enkele spullen werden gestolen.

Prauwstraat
Op woensdag 3 januari werd omstreeks 03:40 uur een ruit van een woning aan de Prauwstraat vernield. Dit werd door een getuige gehoord. Helaas werd door deze getuige niet direct de politie gebeld. In voorkomende gevallen mag u 112 bellen, aangezien het om een heterdaad inbraak gaat. Ook hier werd de gehele woning doorzocht en zijn diverse spullen gestolen.

  • Voor spoedmeldingen, als elke seconde telt, bel 112 (politie)
  • Wilt u rechtstreeks de politie informeren, geen spoed bel 0900-8844 (politie)
  • Wilt u de politie informeren en zeker anoniem blijven, bel 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)
  • Wilt u de gemeente informeren, bel dan 073-6155555 of ga naar: http://www.s-hertogenbosch.nl/meldpunt/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *