Menu Sluiten

Vrijwilliger gezocht bij dierenparkje De Saren

Ben je 18 jaar of ouder en vind je het fijn om buiten tussen de dieren te zijn? En heb je wel wat tijd over? Ga dan aan de slag als vrijwilliger bij dierenpark De Saren in het verlengde van de Aalstweg in Maaspoort. Vrijwilliger zijn is een leuke vrijetijdsbesteding, zeker als je van dieren houdt. Bij De Saren lopen geiten, herten, schapen en pluimvee. In het vaste rooster is plaats voor een dierenliefhebber die minimaal 1 uur per week (op woensdag of zondag of eventueel vrijdag) beschikbaar is.

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger geef je de dieren voer en water en zorg je dat het dierenparkje schoon blijft. Denk aan mest wegvegen van de verharding rondom de stal en het opruimen van zwerfvuil uit de weide. Je hoeft geen expert te zijn op het gebied van dieren. De gemeente zorgt voor het voer, de gezondheid en het welzijn van de dieren en biedt waar nodig praktische ondersteuning.

Interesse?
Heb je interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jan Timmermans, beheerder van de dierenparkjes van gemeente ’s-Hertogenbosch. Zijn telefoonnummer is 06 – 20 44 25 70 of stuur een e-mail naar: openbareruimte@s-hertogenbosch.nl o.v.v. ‘vrijwilliger dierenpark De Saren’.

1 reactie

  1. Dierenpark De Saren

    Het vrijwilligersteam is weer compleet, dus reageren is niet meer nodig. Je kunt altijd op de wachtlijst worden gezet voor als er in de toekomst een plekje vrij komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *