Menu Sluiten

Wensen in Kerstboom verzameld

Het wijkraadbestuur heeft vlak voor het afgelopen weekend alle wensballen uit de wensboom op het binnenplein van winkelcentrum Maaspoort verzameld.

De wensboom was een groot succes, waarbij in totaal 263 wensen zijn opgehangen. Veel wijkbewoners wensen hun wijkgenoten het allerbeste toe voor 2018. Een aantal wensen was van praktische aard zoals camera’s ophangen of speeltuin opknappen, waarvoor een bijdrage uit het wijkbudget kan worden aangevraagd. Andere wensen gingen over de gezondheid van familie of vrienden en waren vaak ontroerend omdat er soms geen kans meer was op genezing. Daarnaast waren er ook grappige wensen vooral van kinderen die wilden trouwen met een beroemdheid, droomden van een grote dinosaurus in het winkelcentrum of fantaseerden over een rol voor zichzelf als superman of transformer.

De wijkraad bekijkt nog of er wensen bij zijn die met onze hulp mogelijk in vervulling kunnen gaan, dus daarover misschien later meer.

Bij de foto: Wijkraadvoorzitter Kees Hettinga maakt een diepe buiging voor de boom bij een poging onder de boom weggerolde ballen op te rapen. Bestuurslid Peter van den Bergh assisteert. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *