Menu Sluiten

Wie wordt Maaspoort Vrijwilliger van het Jaar?

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.6″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ header_font_size=”40px”]

Wijkraad Maaspoort organiseert voor de eerste keer een verkiezing van de Maaspoort Vrijwilliger van het Jaar. De uitslag van deze verkiezing wordt op 14 december 2019 bekendgemaakt tijdens de kerstbijeenkomst voor alle vrijwilligers die in Maaspoort actief zijn.

Niet alleen clubs, verenigingen of stichtingen kunnen iemand nomineren, maar ook iedereen die een andere wijkbewoner wil voordragen voor deze eretitel kan een mail naar ons sturen. Voorwaarde is wel dat de persoon die wordt voorgedragen zich structureel als vrijwilliger inzet voor Maaspoort.

Namen van kandidaten voor deze titel graag vóór 1 december 2019 doorgeven via info@wijkraadmaaspoort.nl onder vermelding van ‘Verkiezing Maaspoort Vrijwilliger 2019’.

De aanmelding s.v.p. voorzien van uitgebreide argumentatie, de naam van de organisatie waar hij/zij vrijwilligerswerk doet en het emailadres van betrokkene (zodat wij kunnen checken of hij/zij op 14 december aanwezig is of hem/haar alsnog persoonlijk te kunnen uitnodigen om daar in het zonnetje te worden gezet).

In Rosmalen is de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar inmiddels een mooie traditie, die jaarlijks wordt georganiseerd door het Rosmalens Verenigingen Contact. “Goed voorbeeld doet goed volgen”, had het bestuur van Wijkraad Maaspoort al eerder geopperd.

Bij de toekenning van wijkbudget voor de Kerstbijeenkomst Vrijwilligers Maaspoort werd dezelfde tip aan ons werd meegegeven door de Bewonersadviesgroep, dus extra reden om deze verkiezing van de “Maaspoortse vrijwilliger van het jaar” nu daadwerkelijk te organiseren.

Op die manier kunnen ook “onzichtbare” vrijwilligers meer op de voorgrond worden gebracht en laten we met elkaar zien dat vrijwilligerswerk in onze wijk zeer wordt gewaardeerd.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *