Wijkkwis Maaspoort

Wat is een wijkkwis?
De Wijkkwis Maaspoort is bedoeld voor alle inwoners van de wijk Maaspoort.

Leeftijd speelt geen rol (2 volwassenen per team verplicht). Er wordt ingeschreven per team. De samenstelling van het team mag je zelf bepalen. Dit kan met vrienden, familie, collega’s, buren, sportteams enz. Het advies is om met minimaal 8 personen een team te vormen (meer mag natuurlijk ook) waarvan 1 persoon teamcaptain wordt. (De teamcaptain moet woonachtig zijn in de wijk Maaspoort).

Ook kies je per team een locatie van waaruit gespeeld gaat worden, hierin zijn de teams weer vrij om zelf te kiezen. Dit kan bij iemand thuis zijn, in een café, bij een vereniging of clubhuis. Het maakt niet uit waar, als het maar in de Maaspoort is.

Je maakt er dus met je eigen team een gezellige avond van en gaat de strijd aan tegen de klok en tegen alle andere teams. Dit gebeurt allemaal vanaf je eigen gekozen locatie en wellicht onder het genot van een hapje en drankje. Het belooft een hilarische avond te worden!

Inschrijven kan heel gemakkelijk via het onderstaande inschrijfformulier.
Een wijkkwis vergt behoorlijk wat voorbereiding, daarom vragen we €20,- inschrijfgeld per team. We hebben ook nog hard mensen nodig, die mee willen helpen met de organisatie, dus als je je daar voor wilt aanmelden, ook graag!
Gebruik dan ons e-mailadres: wijkkwis@wijkraadmaaspoort.nl

ATTENTIE: Lees HIER het reglement

Inschrijfformulier Wijkkwis Maaspoort

Ik ga akkoord met de volgende voorwaarden