Menu Sluiten

Wijkraad Maaspoort nodigt je uit

Wijkraad Maaspoort nodigt je uit!!

  • Iedere eerste vrijdagmiddag van de maand (14.00 – 16.00 uur).
  • De Foyer in De Schans. (Troelstradreef 160).
  • Vrijdagmiddag 7 oktober 2022.

De Wijkraad Maaspoort heeft als doel de bewoners van onze wijk Maaspoort te ondersteunen bij het ontwikkelen van activiteiten in de wijk die de sociale cohesie binnen de wijk stimuleren. De wijkraad maakt daarvoor deel uit van verschillende netwerken binnen de wijk, maar is ook aanspreekpunt voor individuele bewoners.

De wijkraad onderhoudt als overlegorgaan nauwe banden met de woningcorporatie, buurtwerk, Buurt Preventie Team, Buurteam, de gemeente ’s-Hertogenbosch, wijkwerkers, de wijkmanager en diverse organisaties van vrijwilligers die actief zijn in Maaspoort.

De stem van de Maaspoort bewoners wordt gehoord. Iets dat door een grote groep bewoners ook wordt gesignaleerd en ervaren.

De communicatie vindt vooral plaats via de eigen website, facebook en de maandelijkse nieuwsbrief.

Door de gevolgen van corona was het niet mogelijk om openbare wijkraad bijeenkomsten te organiseren, maar deze worden in het najaar van 2022 weer opgepakt. Centraal staat daarbij een thema dat alle bewoners aangaat. Ook kunnen hier algemene vragen aan de wijkraad gesteld worden.

De Stichting Wijkraad Maaspoort bestaat uit vrijwilligers die bovenstaande activiteiten uitvoeren en ondersteunen. De wijkraad is daarom voortdurend op zoek naar bewoners van onze wijk die hierbij een actieve rol willen spelen en zich aan willen sluiten bij de wijkraad.

Om de communicatie met de bewoners van onze wijk te vergroten en vragen te beantwoorden, is de wijkraad iedere eerste vrijdagmiddag van de maand van 14.00 – 16.00 uur aanwezig in de Foyer van Buurthuis De Schans, Troelstradreef 160. (Zie hiervoor ook de agenda op onze website). Informatie: info@wijkraadmaaspoort.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *